İSTANBUL PİPO DERNEĞİ - Istanbul Pipe Club

ÜNYA PİPO İÇME GÜNÜ

Yönetim Kurulu - Board of Management

İSTANBUL PİPO DERNEĞİ - Istanbul Pipe Club-

İstanbul Pipo Derneği 2010 yılında kurulmuştur. Türkiye'de kurulan ilk resmi pipo derneğidir.  Kısa sürede çok ilgi görmüş, yurtiçi ve yurt dışında bir çok pipo kullanıcısıyla buluşmayı başarmıştır. Uluslararası Pipo Kulüpleri Komitesi  CIPC  üyesidir.

TÜRKİYE'NİN PİPO DERNEKLERİ - Pipe Clubs of Turkey -

Pipe Clubs of Turkey, CIPC'nin 2014 yılındaki olağan kurul toplantısında karara bağlanmış ve onaylanmıştır. Türkiye'nin tüm pipo derneklerini yurtdışında derneğimizin üst kurulu olan "Pipe Clubs of Turkey" CIPC'nin Türkiye Komitesi olarak temsil etmektedir. CIPC'nin yurt dışı ve ülkemizdeki etkinliklerine katılım ve organizasyonu sağlamaktadır ve ülkemizdeki tek yetkili kuruldur.

Ülkemizdeki her dernek kendilerini özgürce ifade etmektedir, hiç bir başka derneğe veya bir gruba bağlı olma koşulu yoktur. Yalnızca CIPC etkinliklerine katılmak isterlerse derneğimize bildirmeleri gerekmektedir.

En iyi dileklerimizle görüşmek üzere;

İstanbul Pipo Derneği Yönetim Kurulu

Yönetim kurulu başkanı: Turgay Ocak